Casper Christensen og Iben Hjejle sætter deres luksusvilla til salg

Har du længe haft om drøm om at bo i en luksusvilla ejet af kendisparret Casper Christensen og Iben Hjejle, som begge er kendt for tv-serien Klovn, så er det her nok en af dine få og bedste chancer for at gøre den drøm til en realitet.

Kendisserne har kun boet i villaen i et par år, men nu ønsker de altså at finde noget der er en smule større. Det drejer sig om en arkitekttegnet luksusvilla, med et minimalistisk men samtidigt smukt design i hele villaen.

Er du derfor interesseret i en luksusvilla på 195 kvadratmeter, og en udbudspris på 5,2 mio. kr. så er det måske noget for dig. Ville det da ikke kunne være fedt at sige at man bor i samme villa som de to kendisser engang har boet?

Der er massere af plads til hele familien, og især dine børn eller teenagere. Førstesalen er ideelt for teenagere, der er tre værelser som tilsammen med en kæmpe fællesstue giver lidt mere pusterum til dine teenagere.

Foto: Jonas Vandall Ørtvig

Ønsker du at læse mere om villaen så kan du besøge følgende link: http://kendte.boliga.dk/2011/07/13/casper-og-iben-villa-slar-alle-rekorder/

Skriv et svar